Exemple site medic
Intreaba un doctor online - Doctor.ro

CMR va oferi ajutoare financiare victimelor accidentului aviatic. Aura Ion va fi numita medic

2014-01-23 12:56:05

Colegiul Medicilor din Romania a decis astazi, 23 ianuarie, in urma unei sedinte extraordinare, ca va acorda ajutoare materiale familiilor pilotului Adrian Iovan, Aureliei Ion si copilotului Razvan Petrescu.


Suma ce va reveni fiecarei familii va fi hotarata in maximum o saptamana, a declarat Prof. Astarastoae.


CMR va acorda titlul de medic de onoare Aurei Ion. "Pentru ca si-a dorit atat de mult sa fie medic, facem acest lucru", a declarat Prof. Vasile Astarastoae pentru PaginaMedicala.ro.


Titlul de membru onorific al CMR pentru Aurelia Ion va fi acordat familiei in cadrul Adunarii Generale a Colegiului Medicilor din Romania ce va avea loc in luna martie 2014.De asemenea, Colegiul Medicilor va acorda diploma de onoare (tot in cadrul Adunarii Generale) dr. Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, dr. Valentin Calu de la Spitalul Elias, dr. Catalin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" si dr. Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beius, judeţul Bihor.


"Solicitam Presedintiei ca toti cei sapte sa fie decorati cu Ordinul "Meritul Sanitar" in grad de Comandor", a mai spus presedintele Colegiului Medicilor.Tanara decedata in accidentul aviatic de pe 20 ianuarie, era ofiter-student in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti si facea un stagiu de pregatire la Spitalul Fundeni.


Aurelia va fi avansata post-mortem la gradul de locotenent si va fi inmormantata cu onoruri militare, joi, la cimitirul Ghencea Militar.VIDEO Actiune de sprijin pentru familia tinerei decedate in accidentul aviaticAurelia Ion, avansata post-mortem la gradul de locotenent si inmormantata cu onoruri militareSoc hipotermic si soc traumatic, cauza mortii celor doua victime in accidentul aviatic din Apuseni


Avion prabusit: A murit pilotul Adrian Iovan si studenta. Cinci raniti, unul in stare grava

Sursa: Paginamedicala